DE PRE-SALE IS GESTART

Schrijf je in

Wij zijn gestart met de pre-sale van de 25 koopwoningen. Een pre-sale wil zeggen dat je je kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van jouw voorkeur op basis van uitsluitend online verstrekte ‘concept’ stukken en op basis van indicatieve koopsommen. Deze pre-sale geeft je alvast de tijd om je te oriënteren op financieringsmogelijkheden en overige woonwensen.

Wij zijn in de afrondende fase van het project. De verkoopstukken zijn bijna gereed. De pre-sale eindigt op donderdag 14 november 09.00 uur. Daarna gaan wij aan de kandidaten die hebben deelgenomen aan de pre-sale woningen toewijzen. Deze woningen worden exclusief gereserveerd. Wij communiceren deze toegewezen kandidaten de definitieve verkoopstukken en -prijzen. De exclusieve reserveringsperiode is een periode van één week.

Binnen deze week horen wij graag of je nog steeds belangstelling hebt in de toegewezen woning en of je deze reservering om wil zetten naar een optie tot koop. Zodra je hiertoe besluit plannen wij een persoonlijk verkoopgesprek met je in. Tijdens dit verkoopgesprek ontvangt je de contractmap met alle documenten die horen bij de aankoop van de woning. Na dit verkoopgesprek krijg je een koopoptie van twee weken. Dan horen wij graag of je tot aankoop van de woning over gaat en plannen wij een afspraak met je in om de koop- en aannemingsovereenkomst te tekenen.

Hoe gaan wij toewijzen?

Zodra er voor een bouwnummer meer dan één inschrijving komt, gaan wij loten tussen deze kandidaten. Hierbij maakt het niet uit op welk moment je tijdens de pre-sale inschrijft. Heb je geen woning van jouw voorkeur toegewezen gekregen word je automatisch op de reservelijst geplaatst. Zodra een woning beschikbaar komt, loten wij opnieuw tussen de overgebleven kandidaten van de reservelijst. Bij deze loting prevaleren de kandidaten die aan de pre-sale hebben meegedaan.

Inschrijven voor de pre-sale

Jouw interesse voor één of meerdere bouwnummers kun je vrijblijvend kenbaar maken via de knop belangstelling bovenaan onze website www.woneninoosthof.nl. Allereerst vult je jouw NAW-gegevens in. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken.
Heb je al een account dan kun je ook direct met jouw accountgegevens inloggen.

Zodra je jouw account hebt geactiveerd of hebt ingelogd komt je in de ‘Mijn omgeving’ van het project. Hier vind je onder andere de button Online inschrijven. In de ‘Mijn omgeving’ kun je te allen tijde jouw belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen. Wijzigt jouw voorkeur, dan vul je gewoon opnieuw het formulier Online inschrijven in, het oude wordt overschreven.

Let op: Er bestaat een kleine kans dat de bevestigingsmail in je reclame of spambox terecht is gekomen. Zie je de mail niet? Bekijk dan jouw reclame- of spambox.

We zien jouw inschrijving met belangstelling tegemoet!

Deel deze pagina: