Oosthof

Scandinavisch wonen in Arnhem

Nordic living

Lichte en natuurlijke kleuren, design, vakmanschap, functionaliteit en natuurlijke materialen, dat is waar je aan denkt bij Scandinavisch wonen; een oase van rust.

Deze kenmerken tref je allemaal aan in Oosthof. VanWonen werkt aan de ontwikkeling van 44 grondgebonden woningen in de nieuwste, ruim opgezette wijk Bolderbuurt, aan de rand van Schuytgraaf. Je vindt er straks 11 tussen-, 14 hoek-, 16 twee-onder-één-kap- en 3 vrijstaande woningen, zowel koopwoningen als huurwoningen. Alle voorzieningen zoals scholen, sport, zorg, winkels en openbaar vervoer om de hoek.

‘Het hele jaar door genieten van een duurzaam huis met lichte kamers en die knusse keuken waar je na een lange dag werken écht thuis komt. Met de geur van een lekkere bak koffie of van warme chocolademelk in de winter. Met voldoende ruimte voor een film- of spelletjesavond met familie en vrienden in de winter of een gezellige zomerse barbecue in de tuin na een lange wandeltocht door het prachtige omliggende landschap.’

De Noren, Zweden, Finnen en Denen hebben van het leven een kunst gemaakt, een lifestyle. Nordic living waar gezelligheid, behaaglijkheid, genieten en kameraadschap de boventoon voert. Spreekt dit je aan? Dan is wonen in Oosthof voor jou een prachtige kans!

Deel deze pagina: